For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

انتشارات

Conference Papers
sort descending
مقایسه میزان تری عضله سمی تندینوسوس گوساله و شتر با بررسی میزان تجزیه میوفیبریل ها November 1386
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ریزساختار سوسیس گوشت شتر October 1387
بررسی تولیدات علمی حوزه صنایع غذایی ایران در پایگاه اطلاعاتی Web of Science طی سال های 1990 تاکنون November 1389
تنوع منابع نیتریت در رژیم غذایی October 1390
بهينه سازي توليد نيتروزوهِم در شرايط آزمايشگاهي به منظور حذف نيتريت از فرآورده هاي گوشتي November 1390
کاهش خطر نيتريت در فراورده هاي گوشتي با ريزپوشينه کردن رنگدانه نيتروزوهِم به روش ضدحلال فوق بحراني February 1391
كاربرد ميدان الكتريكي ولتاژ بالا در رفع انجماد مواد غذايي December 1392
پروبیوتیک در محصولات گوشتی October 2013
Books
sort descending
شیمی و فناوری گوشت و فرآورده های گوشتی September 1390
محاسبات پایه در آنالیزهای شیمیایی و بیولوژیک July 1391
مقدمه ای بر صنایع غذایی Summer 1392
مقدمه ای بر میکروبیولوژی مواد غذایی (جلد اول) July 1393
Journal Papers
sort descending
Solid-State Protein–Carbohydrate Interactions and Their Application in the Food Industry. August 1393
Comparison of fresh beef and camel meat proteolysis during cold storage April 2008
Camel cocktail sausage and its physicochemical and sensory quality March 2010
Evaluation the effect of fermentation, hydrothermal treatment, soda, and salt on phytase activity and phytate content of three iranian wheat cultivars December 2011
ارزیابی تطبیقی تولیدات علمی حوزه علوم و فناوري مواد غذایی ایران با کشورهاي ایرلند،ترکیه، مصر، آرژانتین و مالزي در پایگاه اطلاعاتی Web of Science طی سال های 1990-2010 April 2011
Acrylamide in foods: chemistry and analysis, a review November 2011
Role of globin moiety in the chemical structure of curing pigment April 2012
A new, simple method for the production of meat-curing pigment under optimised conditions using response surface methodology May 2012

صفحات

تحت نظارت وف ایرانی