مقایسه میزان تری عضله سمی تندینوسوس گوساله و شتر با بررسی میزان تجزیه میوفیبریل ها |
November |
1386 |
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ریزساختار سوسیس گوشت شتر |
October |
1387 |
بررسی تولیدات علمی حوزه صنایع غذایی ایران در پایگاه اطلاعاتی Web of Science طی سال های 1990 تاکنون |
November |
1389 |
تنوع منابع نیتریت در رژیم غذایی |
October |
1390 |
بهينه سازي توليد نيتروزوهِم در شرايط آزمايشگاهي به منظور حذف نيتريت از فرآورده هاي گوشتي |
November |
1390 |
کاهش خطر نيتريت در فراورده هاي گوشتي با ريزپوشينه کردن رنگدانه نيتروزوهِم به روش ضدحلال فوق بحراني |
February |
1391 |
كاربرد ميدان الكتريكي ولتاژ بالا در رفع انجماد مواد غذايي |
December |
1392 |
پروبیوتیک در محصولات گوشتی |
October |
2013 |