For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

انتشارات

Journal Papers
sort ascending
Effects of Ultrasound on Microstructure and Enzyme Penetration in Beef Longissimus lumborum Muscle January 2018
Production of sesame oil oleogels based on beeswax and application as partial substitutes of animal fat in beef burger April 2018
Investigation of stability, consistency, and oil oxidation of emulsion filled gel prepared by inulin and rice bran oil using ultrasonic radiation January 2018
Application of ultrasound treatment for improving the physicochemical, functional and rheological properties of myofibrillar proteins February 2018
Chemical stability of rainbow trout in icing medium containing pistachio (Pistachia vera) green hull extract during chilled storage February 2018
Evaluation of wheat flour substitution with amaranth flour on chicken nugget properties March 2018
اثر روغن های گیاهی مختلف بر خواص حسی و کیفی کنسرو ماهی تو November 2017
Improvement of meat tenderness by simultaneous application of high-intensity ultrasonic radiation and papain treatment. January 2017
Effect of high voltage electrostatic field thawing on the lipid oxidation of frozen tuna fish (Thunnus albacares) July 2016
Thawing of frozen tuna fish (Thunnus albacares) using still air method combined with a high voltage electrostatic field. January 2016
The effects of Aloe vera (Aloe barbadensis) coating on the quality of shrimp during cold storage. October 2015
Qualitative improvement of low meat beef burger using Aloe vera. October 2015
Conference Papers
sort ascending
تولید و ارزیابی سوسیس کم چرب با استفاده از ژل هیدروکلوئیدی February 2017
امکان‌سنجي استفاده از مواد تغيير فاز دهنده به منظور حفظ دماي گوشت طي نوسانات دمايي September 2016
بررسي اثر جايگزيني آرد گندم با آرد تاج خروس بر خصوصيات فيزيکوشيميايي ناگت مرغ توليدي از آن September 2016
بهینه سازی تولید ژل امولسیونی بر پایه اینولین و روغن سبوس برنج September 2016
ﺑﺮرﺳﻲ اﺛﺮ ﻓﺮاﺻﻮت و آﻧﺰﻳﻢ ﭘﺎﭘﺎﺋﻴﻦ ﺑﺮ ﺗﺮدي ﮔﻮﺷﺖ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ September 2016
تولید اولئوژل از موم زنبور عسل و بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن September 2016
اثر یخ­گذاری با عصاره­ی آنتی­اکسیدانی پوست سبز پسته بر پایداری اکسیداتیو ماهی قزل­آلا در طی دوره­ی نگهداری September 2015
راهکارهای تولید فرآورده های گوشتی سالم تر February 2015

صفحات

تحت نظارت وف بومی