انتقال به محتوای اصلی
For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser
نفیسه سلطانی زاده
دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی
فرم جستجو
جستجو
English
فارسی
پروژه های تحقیقاتی
Projects with Industry
تولید اولئوژل از روغن کنجد با ویژگی های مشابه چربی حیوانی و جایگزینی آن در فرمولاسیون همبرگر
ساخت داربست¬های هوشمند از بیوپلیمرهای تیمار شده با پلاسمای سرد به منظور تولید گوشت آزمایشگاهی
طراحی نظام مدیریت پایش کیفیت آرد
University Research
چگونگي رفتار و اثرات نانوذرات در محيط زيست
بهبود خواص تغذیه ای-درمانی گوشت شتر به هنگام ترد کردن مصنوعی آن توسط آنزیم فیسین
بهينه سازي توليد نيتروزميوگلوبين در شرايط آزمايشگاهي به منظور حذف نيتريت از فرآورده هاي گوشتي
خانه
زندگی نامه
انتشارات
پروژه های تحقیقاتی
دروس
دانشجویان
گالری
آموزنده و سرگرم کننده
افتخارات و دستاوردها
تحت نظارت وف ایرانی