For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Mohsen S. Musavinejad

مقطع: 
Graduated

عنوان پایان نامه

اثر آلوورا بر ماندگاری گوشت میگو

 

Subject of Thesis

The Effect of Aloe vera on Shelf-Life of Shrimp

 

انتشارات (Publication)

Soltanizadeh, N. and M. S. Mousavinejad. The Effect of Aloe vera (Aloe Barbadensis) Coating on the Quality of Shrimp. Journal of Food Science and Technology. In Press.

اضافه کردن دیدگاه جدید

Plain text

  • تگ های مجاز : <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> </br> <br/>
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
CAPTCHA
این سوال جهت اطمینان از ماشین نبودن شما و جلوگیری از ورود برنامه های مخرب می باشد.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

تحت نظارت وف ایرانی