For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

تولید کانجوگه ایزوله پروتئین سویا-کربوکسی متیل سلولز از طریق پلاسمای غیرحرارتی

هدف از مطالعه ي حاضر بررسی امکان تشکیل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا- کربوکسی متیل سلولز توسط پلاسمای غیرحرارتی بود. در این زمینه، مخلوط 1:1 ایزوله پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز تحت تیمار پلاسمابه مدت 5 ، 10 و 15 دقیقه با ولتاژهاي 16، 18 و 20 کیلوولت قرار گرفت و میزان حلالیت، فعالیت و پایداري امولسیون، میانگین انداره ذرات امولسیون، میزان آمین آزاد، طیف مادون قرمز تبدیل فوریه و الگوي الکتروفورز کمپلکسهاي حاصل بررسی شدند. نتایج حاصل از الکتروفورز، طیف سنجی مادون قرمزتبدیل فوریه و درجه پیوندي بیانگر تشکیل کانجوگه ایزوله پروتئین سویا- کربوکسی متیل سلولز پس از اعمال تیمار پلاسما بود که تحت تاثیر ولتاژ و زمان اعمال پلاسما مقادیر متفاوتی از آن شکل گرفت. کانجوگه هاي حاصل، حلالیت و فعالیت امولسیون کنندگی قابل توجهی نسبت به مخلوط حاصل از این دو ترکیب داشتند ( p < 0 /05 ). کوچکترین اندازه ذرات امولسیون در تیمار 18 کیلوولت به مدت 5 دقیقه مشاهده گردید که طی زمان نیز از پایداري خوبی نسبت به نمونه مخلوط برخوردار است. به طور کلی می توان بیان نمود فرایند پلی ساکارید با پلاسماي غیرحرارتی قادر است در زمانی بسیار کوتاه، کمپلکس پروتئین-پلی ساکارید با قابلیت امولسیون کنندگی مطلوب، تشکیل دهد.

Production of soy protein isolate - carboxymethylcellulose conjugate through ‎non-thermal plasma - Tarbiat Modares University Journals System - Journal of food science and technology ( Iran)

Journal Papers
ماه: 
Summer
سال: 
2022

تحت نظارت وف ایرانی