For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Probiotics in Meat Products

Behnamfar, N., Mahasti-Shotorbani, P. and Soltanizadeh, N. 2013. Probiotics in Meat Products. 21th National Congress of Food Science and Technology. 30-31 October.

چکیده

باکتری های پروبیوتیک به واسطه اثرات مفیدی که بر سلامتی انسان دارند در تولید مواد غذایی به کار می روند. از جمله این اثرات می توان به بهبود عملکرد سیستم ایمنی و جلوگیری از سرطان و تصلب شراین اشاره نمود. همچنین این میکروارگانیسم ها به واسطه تولید باکتریوسین و ترکیبات ضدمیکروبی با جرم مولکولی کم، از رشد پاتوژن ها جلوگیری می نمایند. برای دستیابی به اثرات سلامت بخش این گونه فرآوده ها، تعداد نهایی میکروارگانیسم های پروبیوتیک باید به 106 در هر گرم افزایش یابد. فرآورده های گوشتی محیط مناسبی برای رشد باکتری های پروبیوتیک هستند اما برای تولید این محصولات باید بر محدودیت هایی از جمله میکروفلور طبیعی گوشت، استفده از نیتریت و نمک، aw پایین و عدم وجود ترکیبات قندی فائق آمد.

واژه های کلیدی: پروبیوتیک، محصولات گوشتی تمیری، باکتری های اسید لاکتیک.

Conference Papers
Month/Season: 
October
Year: 
2013

تحت نظارت وف ایرانی