For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Optimisation of gel filled emulsion production based on inulin and rice bran oil

Newsha Nourbehesht, Hajar Shekarchizadeh, Nafiseh Soltanizadeh. 2016. Optimisation of gel filled emulsion production based on inulin and rice bran oil. 1st national and 24th iranian food science and technology congress. 

 

استفاده از جایگزین های چربی برای رفع مشکلات کیفی محصولات کم چرب راه حلی مناسب به نظر می رسد. ژل های امولسیونی به عنوان جایگزین مناسب چربی در محصولات پر چرب قابل استفاده می باشند. در این تحقیق ژل امولسیونی بر پایه اینولین و روغن سبوس برنج به عنوان جایگزین چربی تهیه شد. تهیه ژل امولسیونی با استفاده از سه متغیر درصد چربی، درصد اینولین و قدرت اولتراسونیک به روش RSM بهینه سازی شد. پایداری امولسیون توسط سانتریفیوژ مورد بررسی قرار گرفت. حداقل ثبات امولسیون 67/75 درصد و حداکثر آن 93/99 درصد بود. 

کلمات کلیدی: ژل امولسیونی، روغن سبوس برنج، اینولین، جایگزین چربی

Conference Papers
Month/Season: 
September
Year: 
2016

تحت نظارت وف بومی