For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

محورهای اصلی کنگره

  • روش های نوین فراوری و نگهداری موادغذایی
  •  نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  •  میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  •   غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
  •  شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
  •  بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  •  بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
  •  اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
  •  بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
  •  طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن
  •  طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه – فضایی و نظامی
  •  سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی

شروع به کار بخش دریافت خلاصه مقالات سایت:
24 فروردین 1392

 آخرین مهلت ارسال خلاصه مقالات:
17خرداد 1392
31خرداد 1392

 اعلام نتایج داوری و ارسال مقالات کامل:
20 مرداد 1392
31 مرداد 1392

 آخرین مهلت ارسال مقالات کامل و واريز هزينه ثبت نام:
20 شهریور 1392
28 شهریور 1392

 اعلام برنامه کنگره در سایت:
  20 مهر 1392

تاریخ برگزاری کنگره:
7-9 آبان 1392

مکان: دانشگاه شیراز

 

اضافه کردن دیدگاه جدید

Plain text

  • تگ های مجاز : <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> </br> <br/>
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
CAPTCHA
این سوال جهت اطمینان از ماشین نبودن شما و جلوگیری از ورود برنامه های مخرب می باشد.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

تحت نظارت وف ایرانی