For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با مشارکت سازمان پژوهش های علمی و صنعتی و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با بهره گیری از همکاری دانشگاه ها، سازمان ها، مراکز و مؤسسات علمی و تحقیقاتی کشور با هدف آگاهی و دستیابی به جدیدترین دستاوردها و یافته های علمی و پژوهشی مهندسی و علوم صنایع غذایی و نیز انتشار یافته های نو در این زمینه در تاریخ 12 و 13 اردیبهشت 1402 در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار خواهد شد.

چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران / 12و13 اردیبهشت 1402 (irost.ir)

تحت نظارت وف ایرانی