For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

صنایع گوشت تکمیلی

خصوصيات فيزيكي و شيميايي گوشت تقسيم‌بندي انواع فرآورده‌هاي گوشتي و بررسي عوامل مؤثر بر كيفيت هر يك از آنها بررسي اصول فرمولاسيون فرآورده‌هاي گوشتي شامل فرآورده‌هاي تخميري، فرايند دود دادن و فرآورده‌هاي دودي و خشك، شرايط مناسب دود دادن به روشهاي مختلف و شرايط توليد تركيبات سرطانزا، اثر فرآيندهاي مختلف بر روي كيفيت و تركيبات گوشت و فرآورده‌هاي گوشتي شوك الكتريكي ، نحوه سردكردن انبار اتمسفر تغيير يافته و اثر آن بر نگهداري گوشت، بررسي سيستمهاي كنترل و پيشگيري در صنعت گوشت و كشتارگاهها، طراحي سيستم HACCP ،‌توليد پودر خون و فرآورده‌هاي بيولوژيكي، توليد ژلاتين، آنزيم، ويتامين‌ها از محصولات جانبي، كشتارگاه طيور و توليد فرآورده‌هاي مختلف طيور، بسته‌بندي گوشت و محصولات گوشتي و اثر نوع بسته‌بندي بر كيفيت گوشت و محصولات گوشتي.

پیش نیازها: 

بدون پیش نیاز

سیاست نمره دهی: 

فعالیت کلاسی و علاقمندی: 4 نمره

میان ترم: 6 نمره

پایان ترم: 10 نمره

زمان بندی کلاس: 

شنبه ها: 3:30-1:30 بعد از ظهر

Term: 
پاییز 1392
Grade: 
کارشناسی ارشد

اضافه کردن دیدگاه جدید

Plain text

  • تگ های مجاز : <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> </br> <br/>
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
CAPTCHA
این سوال جهت اطمینان از ماشین نبودن شما و جلوگیری از ورود برنامه های مخرب می باشد.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

تحت نظارت وف ایرانی