- English
- فارسی
دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا
درباره کنگره :
کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا با برگزاری مشترک ارگان ها دولتی و خصوصی، دانشگاه ها، موسسات علمی-پژوهشی، اساتید، پژوهشگران و فعالان عرصه بهداشت و ایمنی مواد غذایی در راستای بهداشت و سلامت جامعه با هدف کم کردن فاصله بخش های علمی و اجرایی می باشد؛ خوشبختانه اولین کنگره با استقبال و حضور اساتید بنام، مسئولین عالی رتبه ارگان های داخلی و خارجی کشور و همچنین بسیاری از پژوهشگران و دانشجویان محترم، موفقیت آمیز برگزار شد و امیدواریم با راهنمایی ها و حمایت های شما سروران گرامی کنگره های بعدی را بهتر و پربارتر برگزار نماییم. مفتخریم به عرض برسانیم که قرار است کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا با رایزنی های انجام شده به کنگره بین المللی پژوهشگران ایمنی غذا ارتقا یابد.
|
محور های کنگره
• فن آوری های نوین در ایمنی تولید، بسته بندی، تشخیص و پایش
• تجزیه و تحلیل خطر در چرخه تولید، توزیع و نگهداری غذا
• آلاینده های زیست محیطی غذا
• شیمی و بیوشیمی غذا
• ایمنی غذاهای سنتی، نوین و عملگرا
• سلامت غذا، بیماری ها و بهداشت جامعه
• قوانین و استانداردهای ایمنی غذا و توسعه پایدار
• ایمنی غذا در بحران ها و حوادث
|
شروع ثبت نام | 1392/04/01 |
پایان ثبت نام | 1392/08/25 |
شروع ارسال مقاله | 1392/04/01 |
پایان ارسال مقاله | 1392/08/05 |
تاریخ برگزاری | نیمه اول آذر |
اضافه کردن دیدگاه جدید