For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا

 

درباره کنگره :
کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا با برگزاری مشترک ارگان ها دولتی و خصوصی، دانشگاه ها، موسسات علمی-پژوهشی، اساتید، پژوهشگران و فعالان عرصه بهداشت و ایمنی مواد غذایی در راستای بهداشت و سلامت جامعه با هدف کم کردن فاصله بخش های علمی و اجرایی می باشد؛ خوشبختانه اولین کنگره با استقبال و حضور اساتید بنام، مسئولین عالی رتبه ارگان های  داخلی و خارجی کشور و همچنین بسیاری از پژوهشگران و دانشجویان محترم، موفقیت آمیز برگزار شد و امیدواریم با راهنمایی ها و حمایت های شما سروران گرامی کنگره های بعدی را بهتر و پربارتر برگزار نماییم. مفتخریم به عرض برسانیم که قرار است کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا با رایزنی های انجام شده به کنگره بین المللی پژوهشگران ایمنی غذا ارتقا یابد.
محور های کنگره

• فن آوری های نوین در ایمنی تولید، بسته بندی، تشخیص و پایش
• تجزیه و تحلیل خطر در چرخه تولید، توزیع و نگهداری غذا
• آلاینده های زیست محیطی غذا
• شیمی و بیوشیمی غذا
• ایمنی غذاهای سنتی، نوین و عملگرا
• سلامت غذا، بیماری ها و بهداشت جامعه
• قوانین و استانداردهای ایمنی غذا و توسعه پایدار
• ایمنی غذا در بحران ها و حوادث
 

 

شروع ثبت نام 1392/04/01
پایان ثبت نام 1392/08/25
شروع ارسال مقاله 1392/04/01
پایان ارسال مقاله 1392/08/05
تاریخ برگزاری نیمه اول آذر

 

اضافه کردن دیدگاه جدید

Plain text

  • تگ های مجاز : <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> </br> <br/>
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
CAPTCHA
این سوال جهت اطمینان از ماشین نبودن شما و جلوگیری از ورود برنامه های مخرب می باشد.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

تحت نظارت وف ایرانی