For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

اصول فرآوری محصولات شیلاتی

دانشجویان توجه داشته باشند که تنها 3 نمره از پایان ترم آنها به این نمره اضافه خواهد شد و با توجه به اینکه تنها امکان گرفتن یک نمره جبرانی وجود دارد لطفا تمام سعی و اهتمام خود را در گذراندن این درس بنمایند زیرا هیچ عذر موجه و غیرموجه ای برای اضافه کردن نمره پذیرفته نخواهد شد

نمرات درس اصول فرآوری محصولات شیلاتی

 

شماره دانشجویی

کوئیز سوم

 (6 نمره)

کوئیز سوم

 (3 نمره)

جبرانی دوم

(0.5 نمره)

نمره کلاسی

 (2 نمره)

آزمایشگاه

(7 نمره)

مجموع نمرات

 (17 نمره)

8913433

3

1.5

0.125

1.5

4.98

10.855

8914083

5

2.5

0

2

4.73

14.105

8915333

5.5

2.75

0.125

2

4.7

14.225

8915503

5

2.5

0.25

2

5.23

12.48

8915553

3

1.5

0.5

2

4.97

13.595

8916243

2

1

0

0

4.57

10.77

8918463

2

1

0.125

1

5.3

9.925

8919493

3

1.5

0

1

3.83

7.205

8920253

5.25

2.625

0

2

5.27

13.02

8920803

5.5

2.75

0

1

4.3

9.05

8921443

4

2

0

0

2.53

6.53

8921673

2.5

1.25

0

2

5.03

12.155

8922873

2.5

1.25

0

2

5.5

11.125

8923553

5

2.5

0

1

4.4

10.525

8924073

5

2.5

0.25

2

5.6

13.35

8924023

5

2.5

0.125

2

5.07

14.695

8926713

4.5

2.25

0

2

4.7

13.825

8927023

4

2

0

1

4.37

8.245

8927263

3

1.5

0

2

4.37

10.12

8827213

3.75

1.875

0

1

4.78

8.655

9213683

4

2

0

1

5.63

9.38

 

اضافه کردن دیدگاه جدید

Plain text

  • تگ های مجاز : <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> </br> <br/>
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
CAPTCHA
این سوال جهت اطمینان از ماشین نبودن شما و جلوگیری از ورود برنامه های مخرب می باشد.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

تحت نظارت وف ایرانی